tack hej, fuck dig, jag har fått nog

Hellojssss alla små babianos.
Ja ni, idag blir det blodpudding hos familjen Holmberg! Kan ni tänka er att jag faktiskt tycker om det!? Och skolmaten har jag heller inga problem med.. vad är jag för tonåring liksom..

Idag har jag lallat runt i skolan som vanligt, stannat kvar en stund i mattestugan och krigat mig igenom ca 7 av de 20 sidor jag har i läxa tills imorrn. Får slita mig från dataapparaten och kila ner med matteböckerna snart.. fast egentligen vill jag bara byta om till myskläder och dricka något gott framför TVn.

Mina konfabarn är numera konfirmerade, vilket innebär att man inte lär se röken av en del av dem på gud vet hur länge. Känns lite synd. Men jag kommer i alla fall bli stammis i kyrkan tror jag (var ju det i somras iaf) så på något sätt blir det nog bra ändå.

Nu vankas svensk husmanskost.
Imorgon vankas Oskar Linnros.
Vankas.



just a stranger on the bus

Första dagen med lektioner i skolan avklarad. Hade glömt hur sjukt trött skolan gör en, det har gjort sig påmint igen. Och jag gick ändå bara halvdag idag.
Men för att jämna ut det börjar jag med tre timmar matte imorrn - går man natur så gör man, antar jag....
Ska bli kul att se om jag blir forever alone eller om det står i standby till period två. Idag gick det ju trots allt ganska bra..


Igår var dock en killer-dag, började kl 12 men kom hem vid halv 10 eftersom jag spenderade resten av dagen i kyrkan med mina gulliga konfirmander och ledar-kompisajj. Fyfan vad hungrig jag var när jag gick och lade mig, utan middag... fy fabian, som Matilda brukar säga.




Min "allra-första-dagen-i-skolan-outfit". Tror inte Gina tyckte särskilt mycket om den; "DU HAR INGA BYXOR ASTRID!! OCH I KYRKAN!"

nys ner dig, sa jag då. Påpekade även att Jesus faktiskt inte heller har några byxor på sig när han är i kyrkan utan bara hänger där i kalsongerna så att alla kan se..

Some chords

Pratar i telefon med grace, en vanlig kvällsrutin. Tyvärr tror jag denna rutin dör ut lite samtidigt som sommarlovet gör det. 
Sista kvällen alltså på mitt sommarlov. Känner mig ändå redo på något sätt, även om det har gått otroligt fort. 
Imorrn är det bara träff med mentorsgruppen vid 12.15 och någon slags föreläsning, sedan kickar det igång på riktigt på onsdag. Jag är rätt så nervös faktiskt, helt plötsligt måste jag ge upp mitt trygga musikklass-gäng och hoppa in i lektioner där jag max är bekant med kanske två personer, som jag inte ens hälsar på. 
Forever alone kommer nog bli min nya slogan.

[UPDATE]: Även träff med söta konfirmander och ledare imorrn inför konfirmationen i helgen. Har ju inte sagt något här om mitt läger, men åh, det var bäst bäst bäst. Verkligen. Saknar de där två veckorna så grovt mycket.

Ska strax borsta tänderna, prata klart med grace och sedan lägga mig i sängen och läsa lite hederlig Harry Potter. Sedan ska jag sätta på min underbara Sleep Cycle app och sussa sött. (FY FAN VILKEN BRA APP, JAG DÖR, LADDA NER DEN OM NI HAR IPHONE OCH HAR SVÅRT ATT KOMMA UPP PÅ MORGONEN!!)

Jag och sockersöta Louise

hej bloggen




(min dator är megaseg och antagligen i dess sista skede i livet. därför lite dåligt med bloggning)

RSS 2.0